خرید اوره صادراتی

اوره صادراتی چیست ؟

اوره صادراتی یک محصول تقویتی و مکمل برای رشد گیاه است که کاربرد بسیاری در صنایع کشاورزی و وابسته به آن را دارد، این محصول غنی از نیتروژن است که می تواند به رشد گیاه و افزایش محصول در گیاهان کمک بسیار زیادی کند.

در جریان تجزیه پروتئین ها ، گروه های آمینه (NH2) از اسیدهای آمینه که بخشی از پروتئین ها را تشکیل می دهند حذف می شوند . این گروه های آمینه به آمونیاک (NH3) تبدیل می شوند ، که برای بدن سمی می باشد و بنابراین باید توسط کبد به اوره تبدیل شوند . اوره سپس به کلیه ها منتقل می شود و سرانجام در ادرار دفع می شود .

فرمول شیمیایی اوره صادراتی CH4N2O  می باشد . اوره ، در متابولیسم ترکیبات حاوی نیتروژن در بدن حیوانات نقش مهمی دارد و هم چنین ، محصول اصلی و نهایی نیتروژن در تجزیه متابولیک پروتئین ها در کلیه پستانداران و برخی ماهی ها به شمار می رود .

این ماده نه تنها در ادرار کلیه پستانداران بلکه در خون ، صفرا ، شیر و عرق آن ها نیز موجود است . اوره سخت ، بی‌ رنگ و بی ‌بو می باشد ، نه اسیدی است و نه قلیایی ، بسیار محلول در آب و نسبتاً غیر سمی به شمار می رود .

اوره اولین بار توسط شیمیدان آلمانی به ‌نام فردریک ولر در سال ۱۸۲۸ تولید شد . قبل از آن ، منابع ارگانیکی چون ادرار ، خاک تیره ، کود گرانوله و کمپوست تنها منابعی از این درشت ‌مغذی بودند که استفاده می ‌شدند. اوره صادراتی یک ترکیب آلی می باشد که آن را می توان متابولیت اصلی حاصل از کاتابولیسم پروتئین‌ها تعریف کرد .

تولید اوره به چه صورت می باشد ؟

برای فروش اوره صادراتی در نظر داشته باشید که اوره با چند مرحله به صورت تجاری قابل تولید می باشد ، که با واکنش مستقیم آمونیاک با دی اکسید کربن در یک راکتور با فشار و دمای بالا شروع می شود . این ماده آغازی بسیار مهم در تعدادی ترکیبات شیمیایی می باشد .

فرآیند ساخت کود اوره به چه صورت می باشد ؟

زمانی که دی ‌اکسید کربن با آمونیاک غیرهیدرات واکنش می ‌دهد ، اوره تولید می ‌شود . این فرآیند تحت فشار بالا و در دمای ۱۸۰ درجه سانتی ‌گراد اتفاق می ‌افتد .

اوره‌ ای که از این فرآیند به دست می ‌آید ، فرآوری می ‌شود تا به‌ شکل دانه ‌ها یا توپک‌ های جامد به‌ نام پریل درآید . اوره خشک کاملاً در آب محلول است و باید تا زمان مصرف دور از رطوبت نگه داری شود .

کاربرد اوره به عنوان کود شیمیایی

برای فروش اوره صادراتی در نظر داشته باشید که از آن جا که مقدار نیتروژن آن زیاد می باشد و به راحتی به خاک آمونیاک تبدیل می شود ، اوره یکی از غلیظ ترین کودهای ازت است .

یک ترکیب ارزان قیمت ، که در کودهای مختلط گنجانیده شده و هم چنین به تنهایی در خاک اعمال می شود یا روی شاخ و برگ ها پاشیده می شود .

با فرمالدئید به کودهای متیلن اوره می دهند ، که نیتروژن را به آرامی ، مداوم و یک نواخت آزاد می کنند ، در هر سال یک بار مصرف می شود . استفاده از این ماده برای ساختن رزین اوره فرمالدئید تنها از نظر کاربرد آن به عنوان کود در درجه دوم اهمیت قرار دارد .

خرید اوره صادراتی

برای فروش اوره صادراتی باید در نظر داشته باشید که وقتی اوره روی سطح خاک قرار می ‌گیرد ، طی یک فرآیند شیمیایی به بی‌ کربنات آمونیوم تبدیل می ‌شود .

شما برای فروش اوره صادراتی می توانید به سایت معتبر زیما کود مراجعه نمائید و ضمن خرید از این سایت از دیگر محصولات آن نیز دیدن نمائید .

فروش اوره صادراتی

اوره صادراتی اصلی ترین محصول نهایی نیتروژن در تجزیه متابولیک پروتئین ها در کلیه پستانداران و برخی از ماهی ها می باشد . این ماده نه تنها در ادرار کلیه پستانداران بلکه در خون ، صفرا ، شیر و عرق آن ها نیز رخ وجود دارد .

در جریان تجزیه پروتئین ها ، گروه های آمینه (NH2) از اسیدهای آمینه که بخشی از پروتئین ها را تشکیل می دهند حذف می شوند . این گروه های آمینه به آمونیاک (NH3) تبدیل می شوند ، که برای بدن سمی می باشد و بنابراین باید توسط کبد به اوره تبدیل شوند . اوره سپس به کلیه ها منتقل می شود و سرانجام در ادرار دفع می شود .

اوره صادراتی اولین بار توسط شیمیدان آلمانی به ‌نام فردریک ولر در سال ۱۸۲۸ تولید شد . قبل از آن ، منابع ارگانیکی چون ادرار ، خاک تیره ، کود حیوانی و کمپوست تنها منابعی از این درشت ‌مغذی بودند که استفاده می ‌شدند.

شما برای فروش اوره صادراتی می توانید به سایت معتبر زیما کود مراجعه نمائید و ضمن خرید از این سایت از دیگر محصولات آن نیز دیدن نمائید .

آیا مصرف بیش از حد کود اوره صادراتی مشکل ساز میشود ؟

مهم ترین نکته ای که قبل مصرف کود اوره صادراتی باید به آن دقت کرد این جمله است : کیفیت کود ، مهم تر از کمیت آن است.

مقدار زیاد کود اوره به علت مقدار زیاد نیتروژن روی گیاه اثرات منفی دارد.

همچنین این موضوع روی محیط پیرامون نیز اثرات منفی می‌گذارد: به علت قابلیت حرکت بالای نیتروژن در آب، نشت این ماده از آب‌های مناطق کشاورزی به سایر آب ها می‌تواند خطرناک باشد. پس سعی کنید در میزان مصرف کود اوره صادراتی دقت بالایی به خرج دهید.

فرآیند ساخت کود اوره به چه صورت می باشد ؟

اوره صادراتی زمانی تولید میشود که دی ‌اکسید کربن با آمونیاک غیرهیدرات در دمای 180 درجه شانتی گراد ، تحت فشار بالا واکنش دهد.

اوره صادراتی به دست آمده فرآوری شده و سپس به شکل دانه ها یا توپک های جامدی درمی آیند که پریل نام دارند .
البته اوره خشک در آب کاملاً محلول است و باید تا زمان مصرف دور از رطوبت نگه داری شود .

کاربرد اوره به عنوان کود شیمیایی

برای فروش اوره صادراتی در نظر داشته باشید که از آن جا که مقدار نیتروژن آن زیاد می باشد و به راحتی به خاک آمونیاک تبدیل می شود ، اوره صادراتی یکی از غلیظ ترین کودهای ازت است .

یک ترکیب ارزان قیمت ، که در کودهای مختلط گنجانیده شده و هم چنین به تنهایی در خاک اعمال می شود یا روی شاخ و برگ ها پاشیده می شود .

با فرمالدئید به کودهای متیلن اوره می دهند ، که نیتروژن را به آرامی ، مداوم و یک نواخت آزاد می کنند ، در هر سال یک بار مصرف می شود . استفاده از این ماده برای ساختن رزین اوره صادراتی فرمالدئید تنها از نظر کاربرد آن به عنوان کود در درجه دوم اهمیت قرار دارد .

البته برای فهمیدن این کاربرد ها بهتر است که کود شیمیایی را بهتر بشناسید .

نحوه مصرف کود اوره به چه صورت می باشد ؟

برای فروش اوره صادراتی باید در نظر داشته باشید که وقتی اوره روی سطح خاک قرار می ‌گیرد ، طی یک فرآیند شیمیایی به بی‌ کربنات آمونیوم تبدیل می ‌شود .

آمونیوم تبدیل به گاز می ‌شود ، اگر از این گاز محافظت نشود ، از بین خواهد رفت . برای حداکثر کارایی این کود ، باید آن را با خاک مخلوط کرد .

برای رسیدن به این هدف دو روش وجود دارد : یا باید اوره روی سطح خاک پخش شود و سپس فوراً با خاک به‌ خوبی شخم زده شود یا این که اوره صادراتی مستقیماً در داخل خاک تزریق گردد .

در روش دوم می‌ توان اوره صادراتی را روی سطح خاک پخش کرد و سپس با یک آبیاری سنگین ، اوره ‌های محلول را به بخش ‌های پایینی خاک هدایت نمود .

مزایای استفاده از کود اوره صادراتی در چیست ؟

برای فروش اوره بدانید که اوره می‌ تواند بیش ترین مقدار نیتروژن را با کم ترین قیمت در اختیار خاک و کشت قرار دهد .البته کودهای نیتروژنی زیادی در بازار میباشد که کار عنصر نیتروژن را برای گیاه تامین میکند که از بین آنها سولفات آمونیوم (فروش سولفات آمونیوم) مناسب ترین جایگزین این کود است.

این ماده به‌ سادگی انبار می ‌شود و در دراز مدت خطر آتش ‌سوزی ندارد .

اوره را می ‌توان یا به تنهایی استفاده کرد یا با کودهای دیگر مخلوط نمود . برای گیاهانی که در خاک‌ های اسیدی بهتر رشد می ‌کنند ، کود اوره از بهترین گزینه ‌هایی می باشد که موجب اسیدی ‌شدن خاک می ‌شود .

کود اوره در کشت محصولاتی چون ذرت ، توت فرنگی و سایر گیاهانی که به نیتروژن بالایی نیاز دارند مورد استفاده قرار می گیرد ، کود اوره قادر است مقادیر بالایی از نیتروژن را فوراً در اختیار گیاه بگذارد .

برای فروش اوره صادراتی بدانید که اوره می‌ تواند بیش ترین مقدار نیتروژن را با کم ترین قیمت در اختیار خاک و کشت قرار دهد . این ماده به‌ سادگی انبار می ‌شود و در دراز مدت خطر آتش ‌سوزی ندارد .

اوره را می ‌توان یا به تنهایی استفاده کرد یا با کودهای دیگر مخلوط نمود . برای گیاهانی که در خاک‌ های اسیدی بهتر رشد می ‌کنند ، کود اوره صادراتی از بهترین گزینه ‌هایی می باشد که موجب اسیدی ‌شدن خاک می ‌شود .

کود اوره صادراتی در کشت محصولاتی چون ذرت ، توت فرنگی و سایر گیاهانی که به نیتروژن بالایی نیاز دارند مورد استفاده قرار می گیرد ، کود اوره قادر است مقادیر بالایی از نیتروژن را فوراً در اختیار گیاه بگذارد .

معایب استفاده از کود اوره صادراتی در چیست ؟

  • آمونیومی که بعد از واکنش‌های شیمیایی که با مصرف اوره در خاک ایجاد میشود در زمین های کشت بزرگ مشکل ایجاد میکنند.
  • انحلال بالای اوره باعث می‌شود که انبار نمودن آن ، اجبارا به صورت خشک انجام شود.

اوره صادراتی مایع چیست ؟

یکی از نکات مهم که به طور مستقیم در فرمولاسیون های مخلوط مهم است ، کنواختی اندازه ذرات با اوره خشک میباشد.
برای ذخیره و مدیریت اوره مایع باید نکات زیر را رعایت کرد :

  1. نگهداری در طول دمای سرد
  2. کاهش غلظت نیتروژن
  3. مشکلات نشستن کاهش یابد. (فرمول های احتمالی برای حل این مشکل: اضافه کردن مقدار کمی نیترات آمونیوم ، سولفات آمونیوم یا آمونیاک بی آب)

البته مطالبی که درباره اوره مایع وجود دارد بسیار محدورد است .
اما به طور کلی زمانی که اوره خشک خوب عمل میکند ، اوره مایع باید به همان اندازه یا کمی بهتر از آن عمل کند

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *